Els paddlets es troben en ple rendiment!

L'objectiu principal d'aquest projecte és aprendre, mantenir i fomentar els hàbits saludables. Per tal que aquest aprenentatge sigui significatiu es pretèn promoure el fet de compartir les vivències dels més petits per tal que aquest sigui engrescador per part de tothom i així fomentar-los a la vida dels nostres companys i companyes.

D'aquesta manera, els quatre punts que cadascú dels participants del projecte tenen per obtenir els kilòmetres personals (i grupals) són:

- Fomentar la lectura a partir de la creació d'un booktuber.

- Fomentar el reciclatge i treballar la norma de les 3 "R" - Reduir, Reutilitzar i Reciclar.

- Fomentar l'activitat física (ja sigui per la pràctica d'algun extraescolar o sortides puntuals amb amics, família, etc).

- Fomentar l'ingesta d'àpats saludables.

Podem observar que cada un dels discents poden obtenir kilòmetres a partir de compartir evidències sobre cada un dels 4 punts que es basa el projecte.

Un dels eixos en que es vol fer referència al llarg de tot el projecte és a l'atenció dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, marcats per l'agenda 2030.



Aquests objectius es van marcar per tal de buscar erradicar la pobresa, protegir el planeta i assegurar la prosperitat de tots i totes. Aquests objectius tenen la participació de 193 països i es vol adquirir en el plaç dels pròxims 10 anys (fins l'any 2030). 

Així doncs, els objectius que es pretèn donar resposta a partir de la participació d'aquest projecte són:

3 - Salut i benestar

4 - Educació de Qualitat

5 - Igualtat de Gènere

12 - Producció i Consum responsable

Aquests són els quatre que partir del treball constant, contínuat i vivencial es vol afavorir el creixement personal i col·lectiu dels infants. 

Aquest projecte és anual i per tant, els paddlets es troben en funcionament al llarg de tot el curs escolar. Poden pujar evidències en qualsevol moment i el kilòmetratge individual i grupal varia en funció de la seva participació.





Comentarios